Оборудване за уинг
Уиндсърф и фойл
Кайт, падълборд и уейкборд
Спортен магазин за екстремни спортове

Mагазин за екстремни спортове, туристически обувки и слънчеви очила

Sunny eXtreme

Безплатна доставка
Дългосрочен проект
Дългогодишен опит
Заедно с вас сме от 2004г.
Наличности
Наличности
Над 25000 артикула на склад
Гаранция за качество
Гаранция за качество
14 дни право на връщане
Слънцезащита
Неопренови костюми
Слънчеви очила

Оферти на седмицата

Комплект маска и шнорхел Spokey Borneo - 1

Комплект маска и шнорхел Spokey Borneo

89 лв.

Borneo 928188

Комплект за гмуркане: маска и шнорхел Spokey BORNEO с уникално стъкло с форма на капка - то увеличава ъгъла на гледане както хоризонтално, така и вертикално.

Оборудван с щипка за закачане. Използването на висококачествени материали гарантира възможността за дълъг експлоатационен живот на оборудването. Долният клапан блокира навлизането на вода и се отваря по време на издишване.

Тапи за уши Golfinho три цвята - 1

Тапи за уши Golfinho три цвята

8 лв.

Силиконови тапи за уши тип "борче" Golfinho

Водоустойчиви, изработени от мек материал, те предпазват от навлизане на вода в ушите. Комплект от 2 броя и кутия за съхранение. Подходящи, както за мъже, така и за жени, предназначени за многократна употреба.

Излишната част може да бъде отрязана.

Приложение: Открити или закрити басейни, пътуване, както и за намаляване на шума.

Производител: Golfinho Португалия

Блуза ликра с ултравиолетова защита Aropec Myth Turquoise - 1

Блуза ликра с ултравиолетова защита Aropec Myth...

89 лв.

Дамска блуза от ликра с дълъг ръкав Aropec Myth Turquoise

Двуцветна дамска блуза в синьо-зелената гама, с дълъг ръкав и голямо лого на гърдите. С нейна помощ не само ще изглеждате добре, но и ще бъдете защитени, докато практикувате любимите си спортове.

В долната част има кукичка от плат за закачане към бордшортите.

Изработена от мека материя, която ви предпазва не само от изгаряне, а и от опасните UVA и UVB слънчеви лъчи. Яката е обла, закрива долната част на врата и заедно с дългите ръкави, успешно защитава тялото ви. Шевовете са еластични и плоски така, че да не дразнят тялото.

Висококачествената Lycra® е устойчива на хлор. Дизайнът е довършен с лого в предната част.

Мъжки къси панталони Alpine Pro Hunar - 1
  • -20 лв.

Мъжки къси панталони Alpine Pro Hunar

79 лв. 59 лв. -20 лв.

Мъжки летни къси панталони Alpine Pro Hunar

Мъжките къси панталонки HUNAR са изработени в спортно-елегантна кройка от качествен естествен памук. Екипирани с примки за колан на талията, декоративна апликация и 5 практични джоба за всичко необходимо.

Когато се разхождате сред природата или в града, тези панталони определено ще ви допаднат.

Състав: 98% памук, 2% еластан

Кайт, уинг и уиндсърф уроци
Ежедневни и туристически обувки

Избрани предложения

Слънчеви очила Relax Arbe R2202A поляризирани - 1
  • -30 лв.

Слънчеви очила Relax Arbe R2202A поляризирани

109 лв. 79 лв. -30 лв.

Слънчеви очила Relax Arbe R2202A

Здравите поликарбонатни плаки осигуряват най-добрата защита на очите. Материалът се отличава с лекота, уникални технически качества, продължителен живот и еластичност.
Покритието UV 400 отстранява ултравиолетовите лъчи от 400 nm или по-късите вълни. Прозрачността им е многократно подобрена в сравнение с плаките с обикновено UV покритие.

Обувки с мембрана Regatta Samaris Lite - 1
  • -126 лв.

Обувки с мембрана Regatta Samaris Lite

295 лв. 169 лв. -126 лв.

Туристически обувки Regatta Samaris Lite

Интересни и олекотени, мъжките обувки ще ви помогнат във всяко приключение. Благодарение на технологиите Isotex, Hydropel и подлепените шевове, обувките са напълно водоустойчиви, за да предотвратят проникването на дъжд и влага. Те също са дишаеми, за да поддържат краката ви свежи.

Предлагат се с формована EVA стелка за комфорт, издръжлива подметка за допълнително сцепление и амортизираща способност за предпазване от удари. Технологията на подметката X-LT с ниско тегло, съчетава амортизация на ходилото абсорбираща вибрациите и здрава въглеродна подложка, за дълготраен комфорт при тежките преходи. Неопреновият кант и мрежест език добавят комфорт, а протектора, обикалящ цялата обувка - здравина и защита.

Производител: Regatta Великобритания

Дамска бързосъхнеща тениска Alpine Pro Leona оранжева - 1
  • -34 лв.

Дамска бързосъхнеща тениска Alpine Pro Leona...

59 лв. 25 лв. -34 лв.

Дамска бързосъхнеща тениска Alpine Pro Leona оранжева

Бързосъхнеща, лека и проветрива материя в нежен оранжев цвят. В резултат на тези функции тениската е идеален спътник при всякакви дейности или за ежедневна употреба, осигурявайки перфектен комфорт по време на спорт и други физически натоварвания. Освен, че поддържа тялото сухо, но и регулира температурата при интензивни тренировки с функцията COOL-DRY.

Светлоотразителен печат и плътно прилепнала кройка.

Материал: Полиестер

Слънчеви очила Relax Carmen R0265D black shiny поляризирани - 1
  • -30 лв.

Слънчеви очила Relax Carmen R0265D black shiny...

99 лв. 69 лв. -30 лв.

Слънчеви очила Relax Carmen R0265D

Здравите поликарбонатни плаки осигуряват най-добрата защита на очите. Материалът се отличава с лекота, уникални технически качества, продължителен живот и еластичност.
Покритието UV 400 отстранява ултравиолетовите лъчи от 400 nm или по-късите вълни. Прозрачността им е многократно подобрена в сравнение с плаките с обикновено UV покритие.

Обувки с мембрана Regatta Edgepoint Mid Bayleaf Burnt Umber - 1
  • -90 лв.

Обувки с мембрана Regatta Edgepoint Mid Bayleaf...

219 лв. 129 лв. -90 лв.

Високи туристически обувки Regatta Edgepoint Mid Bayleaf Burnt Umber

Благодарение на технологията Isotex, те са напълно водоустойчиви, за да предотвратят проникването на дъжд и пръски и в същото време проветриви, за да поддържат краката ви свежи.

Обувките са изработени с формована подложка за удобство и амортисьорен ефект, а подметката осигурява устойчивост и добро сцепление. Подплата с добра вентилация за пълен комфорт при употреба. Ефективна солидна подпора за намаляване на умората на краката. Високият дизайн, неопреновата яка и подсилването в областта на глезените са сред важните характеристики на обувката. Те са подсилени в областта на пръстите и петата, което прави обувките много удобни и помага за поддържане на крака в правилната позиция.

Производител: Regatta Великобритания

Термобельо блуза Dare 2b In The Zone сива - 1
  • -30 лв.

Термобельо блуза Dare 2b In The Zone сива

99 лв. 69 лв. -30 лв.

Мъжка термо блуза Dare2b In The Zone сива

Бельото е първият слой върху тялото ви и трябва да бъде най-удобното облекло. In The Zone от Dare2B е предназначено като първи слой термо бельо за спортни дейности през зимата.

Блузата е с плоски шевове, неутрален сив цвят и е изработено от еластичен материал, който има силни абсорбиращи и бързосъхнещи свойства. В резултат на това кожата остава комфортно суха, дори при повишено физическо натоварване. Перфектно отвежда влагата от тялото, тя е дишаща и антибактериална, изработена от Q-Wic Plus материал.

Състав68полиамид, 26полиестер, 6еластан

Производител: Dare 2b, част от Regatta group Великобритания

Импрегниращ спрей за обувки Regatta Footwear Proofer - 1

Импрегниращ спрей за обувки Regatta Footwear...

23 лв.

Импрегниращ спрей за обувки Regatta Footwear Proofer

Съвършена защита за вашите обувки с Footwear Proofer. Проектиран да осигури максимално водоотблъскване, като същевременно не запушва порите на мембраната и обувката може да диша. Спреят ще добави издръжливост, ще удължи живота на вашите обувки и ще добави устойчивост срещу петна.

Възстановява първоначалната водоустойчивост на вашите обувки и подсилва издръжливостта. Подходящ е за всички видове материали. Без PFOA/PFOS.

Производител: Regatta Великобритания

Сандали Hannah Feet Moroccan Blue - 1

Сандали Hannah Feet Moroccan Blue

99 лв.

Hannah Feet Moroccan Blue

са с противоплъзгаща подметка, която предлага сцепление и стабилност. Има анатомична стелка с меко покритие. Това помага на крака да не се изплъзва вътре в сандала.
Каишките са с комфортни възглавници от вътрешната страна, които се нагаждат към формата на стъпалото и осигуряват плътно прилягане.

Ежедневни и туристически обувки

Обувки с мембрана Regatta Edgepoint - 1
  • -90 лв.

Обувки с мембрана Regatta Edgepoint

209 лв. 119 лв. -90 лв.

Туристически обувки Regatta Edgepoint

Благодарение на технологията Isotex, те са напълно водоустойчиви, за да предотвратят проникването на дъжд и пръски и в същото време проветриви, за да поддържат краката ви свежи.

Обувките са изработени с формована подложка за удобство и амортисьорен ефект. Леката и издръжлива TPR подметка осигурява дълготрайна устойчивост и добро сцепление. Подплата с добра вентилация за пълен комфорт при употреба. Ефективна солидна подпора за  намаляване на умората на краката.

Производител: Regatta Великобритания

Обувки с мембрана Regatta Samaris II Mid кафяви - 1
  • -90 лв.

Обувки с мембрана Regatta Samaris II Mid кафяви

279 лв. 189 лв. -90 лв.

Обувки Regatta Samaris II Mid кафяви

Водоустойчиви, здрави и омекотени - мъжките туристически обувки Samaris II Mid ще ви подготвят за приключения. Благодарение на технологията Isotex, ботите са напълно водоустойчиви, за да предотвратят проникването на дъжд и пръски и в същото време дишаеми, за да поддържат краката ви свежи.

Обувките са изработени с формована подложка за удобство и амортисьорен ефект и здрава XLT подметка за допълнително сцепление и за защита от неравности по пътя. Подплатената с неопрен яка и мрежестият език добавят комфорт.

Производител: Regatta Великобритания

Обувки с мембрана Regatta Samaris Lite Mid Moonlight Denim Orange - 1
  • -120 лв.

Обувки с мембрана Regatta Samaris Lite Mid...

289 лв. 169 лв. -120 лв.

Regatta Samaris Lite Mid Moonlight Denim Orange

Олекотени обувки с интересен дизайн. С използваните технологии Isotex, Hydropel и подлепените шевове, те са напълно водоустойчиви, за да предотвратят проникването на дъжд и влага. Също така са дишаеми, за да поддържат краката ви сухи.

Имат формована EVA стелка за комфорт, издръжлива подметка с допълнително сцепление и амортизираща способност за предпазване от нараняване. Технологията на подметката X-LT с ниско тегло, съчетава амортизация на ходилото абсорбираща вибрациите и здрава карбонова подложка, за дълготраен комфорт при тежките преходи. Неопреновият кант и мрежест език добавят комфорт, а подсилването в глезена и протектора, обикалящ цялата обувка - здравина и защита.

70% полиестер, 30% полиуретан

Производител: Regatta Великобритания

Импрегниращ спрей за обувки Regatta Footwear Proofer - 1

Импрегниращ спрей за обувки Regatta Footwear...

23 лв.

Импрегниращ спрей за обувки Regatta Footwear Proofer

Съвършена защита за вашите обувки с Footwear Proofer. Проектиран да осигури максимално водоотблъскване, като същевременно не запушва порите на мембраната и обувката може да диша. Спреят ще добави издръжливост, ще удължи живота на вашите обувки и ще добави устойчивост срещу петна.

Възстановява първоначалната водоустойчивост на вашите обувки и подсилва издръжливостта. Подходящ е за всички видове материали. Без PFOA/PFOS.

Производител: Regatta Великобритания

Най-продавани

Плажни обувки детски GUL Aqua Shoe червени, неопрен и UV защита - 1

Плажни обувки детски GUL Aqua Shoe червени,...

25 лв.

Обувки за плаж GUL Aqua Shoe червени

подходящи за всички видове водни спортове. Мека силиконова подметка и горна част, която е проветрива и дишаща. Обувката осигурява постоянен дренаж на водата, която влиза вътре. Много удобни и леки. Връзки за затягане в глезена, за да се предпази от изхлузване. Противохлъзгаща подметка.

Плавници Spokey Nautilus - 1
  • -20 лв.

Плавници Spokey Nautilus 40-41

79 лв. 59 лв. -20 лв.

Плавници Spokey Nautilus

Любителски плавници от термопластична гума с удобен пантоф. Релеф предотвратяващ усукването им.

- може да се използват за практикуването  на различни техники за плуване, подобряване на кондицията, за обучение и шнорхелинг
- помагат за правилното позициониране на тялото на плувеца, укрепват мускулите на краката и увеличават скоростта на плуване

Шапка Alpine Pro Squirrel 773 сива - 1

Шапка Alpine Pro Squirrel 773 сива

25 лв.

Шапка Alpine Pro Squirrel 773 - сива.

Универсалната шапка Squirrel е направена от лека, дишаща и проветрива материя. Има анатомична форма и големината може да се регулира чрез ластична лента в задната част. Има светлоотразително лого.

Неопреново боди от тънка материя Soöruz Divine Old Rose

Неопреново боди 1mm Soöruz Divine Old Rose

220 лв.

Бодито с дълъг ръкав има UV защита 50+ и малък преден цип за максимално удобство. Тънкият и изключително еластичен неопрен помага за регулирането на телесната температура и предпазва от изгаряне.

Облеклото е една перфектна комбинация между ефективност, мода и добра цена. При изработката са използвани Flatlock плоски шевове и X-FLEX супер разтегливи панели за пълен комфорт и свобода на движенията. 
Flatlock- Плосък, гъвкав и удобен шев.
X-FLEX- 150% разтегателна материя. Най-новата X-Flex технология прави неопреновите облекла супер разтегателни, с 10% по-леки, поема по-малко вода и е още по-мек, това дава още по-комфортно усещане.